Föreredelser inför bröstoperation

I takt med att bröstförstoringar blir allt vanligare i Sverige och tekniken för att utföra dem går framåt har intresset för bröstförstoringar ökat markant. Idag finns det många kliniker runt om i

landet som utför dem på ett professionellt sätt med extremt liten risk, bland annat https://citadellkliniken.com/. För att sätta rätt förväntningar och komma väl förberedd finns det några saker att tänka på ett extra varv innan det är dags för operationen.

Ett stort beslut

Även om det kan kännas som att en bröstförstoring är lika vanligt som att gå till tandläkaren så är det inget beslut man ska ta lättvindigt. Tänk igenom operationen noga och prata med https://citadellkliniken.com/ på de inbokade mötena. Tillsammans med läkaren får man chansen att ställa alla frågor och här ska man inte hålla tillbaka. Skriv gärna ner frågorna i förväg för att komma förberedd och inte missa någon viktig information.

Hos https://citadellkliniken.com/ i Malmö får patienterna rådgivning och stöd under hela processen, från första kontakt till efter operationen när allt är läkt. Gemensamt tas beslut om storlek och när operationen ska infalla och det är självklart att patienten står i fokus och att allt sker på dennes villkor.

Lyckligare liv efter bröstförstoring

Nästan alla som gjort en bröstförstoring bekräftar att det höjer livskvalitén och att de äntligen fick självkänslan att gå uppåt. Oavsett om man tidigare var missnöjd eller bara kände att en operation skulle lyfta en redan bra kropp, känner nästan alla sig mer självsäkra efteråt. En bröstoperation hos https://citadellkliniken.com/ kan bli den där sista lilla egoboosten för att kunna känna sig hundra procent bekväm med sin kropp både med och utan kläder.

Att förstora brösten behöver heller inte vara för evigt, det går att ta ut inläggen i efterhand om man inte är nöjd eller vill göra om dem några år senare. Ser vi på våra superkändisar som förstorat brösten har många gjort om dem senare, antingen ändrat formen eller storlek eller helt tagit ut dem. När en stor operation känns lite skrämmande kan det vara skönt att tänka på att det inte är ett beslut skrivet i sten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *